Emne:  Sådan sætter du din E-mail konto op i Pegasus

Denne vejledning er baseret på version 2.52, men skulle også kunne bruges til de øvrige versioner.

Vælg File -> Network Configuration.
Det anbefales, at du bruger din dial-up udbyder (som f.eks. Tele Danmark Internet) som send mail server. Du skal ikke ændre noget i det første skærmbillede, men blot gå videre til 'Advanced configuration options...'

Ønsker du derimod at benytte din POP3 konto hos os, skal du opsætte efter følgende:
POP3 host: mail.firmanavn.dk
User name: postmaster/firmanavn.dk  (eller i stedet for postmaster det navn, du har bedt om.)
Password: [Password som er opgivet for det pågældende usernavn]
SMTP host: brug din normale ISP f.eks.: post6.tele.dk

Under 'Advanced configuration options...' skal du blot ændre feltet 'From field' til:
Dit Navn <e-mail@firmanavn.dk>
som f.eks.:
Bent Hansen <info@dk-i.net>

Samme opsætning kan naturligvis bruges under Tools -> Extensions -> Multiple identities

© Team Nethosting ApS