Forside    Produkter    Support    Webmail    Kontakt   Supporttelefon: 91 560 600  

 

 
 

 

Administrering af MIME Typer

Multipurpose Internet Mail Exchange (MIME) typer fortæller en Web server eller en Mail Applikation om, hvordan de skal kontrollere filer modtaget fra en server. F.eks. når en Web browser sender en forespørgsel på en server, sender den samtidig en forespørgsel til MIME typen på objektet. Nogle MIME typer, såsom grafik, kan blive vist i browseren. Andre, såsom Word dokumenter, kræver eksterne hjælpeprogrammer for at blive vist.

Når IIS levere en mailbesked til en Mail Applikation eller en Webside på en Klient Web browser, sendes der også en MIME type af de data, der bliver sendt. Hvis der er vedhæftet eller indsat en fil i et specifikt format, fortæller IIS også Klient Applikationen typen af MIME, der er i vedhæftningen eller den indsatte fil. Klient Applikationen ved så hvordan, den skal viderefører eller vise de data, som den modtager fra IIS.

For at administrerer MIME typer, skal du bruge MINE Types ikonet på Domænets Administrationsside.

Definering af ny MIME type

For at definere en MIME type, skal du gøre følgende:

  1. Klik Add New MIME Type.

  2. I Extension feltet skal du skrive filnavnets Extension, hvor du begynder med punktum (.) eller et wildcard (*) for at søge på alle filer lige meget filnavnets Extension.

  3. I Content feltet skal du bestemme indholdet af filtypen. Du kan vælge den ønskede værdi fra listen eller definere en ny indholdstype. For at gøre dette skal du vælge Custom ... og specificere indholdstypen i indtastningsfeltet.

  4. Klik OK.

Når denne er tilføjet, vil alle MIME typer blive vist på en liste.

For at omdefinere en MIME type, skal du klikke på den ønskede Extension eller indholdstype.

For at fjerne en MIME type, skal du afkrydse udfor den fil, som ønskes fjernet og klikke på Remove Selected.


Tilbage
 

 

 

© Jepponet Hosting 2004