Domænerapport og Statistikker

For at se Domænerapport, skal du klikke på Rapport ikonet på Domæne Administrationssiden. Rapporten åbnes og giver dig adgang til forskellige statistiske  data.

For at få en printvenlig version af rapporten, skal du klikke på ikonet.

For at sende rapporten via E-mail, skal du skrive e-mailadressen i input feltet og klikke på ikonet.

For at se Trafikhistorien, skal du klikke på Trafik Historie ikonet.

For at se statistikken for brugt trafik på domæneservicen, skal du klikke på Trafik ikonet.

For at se hits statistikken, skal du vælge Web Stats ikonet eller Web Stats SSL ikonet.

For at se statistikken for FTP serveren, skal du benytte FTP Stats ikonet.

For at se information om anonym FTP, skal du benytte Anon. FTP Stats inkonet.

Udformning af Rapport Layout

Du kan definere hvilke sektioner af domæne rapporten, som du vil have vist. For at få denne udførsel, skal du klikke på Udformningsikonet på Domæne rapport siden. Udformningsrapportens layout side vil nu blive vist med en liste over de nuværende Rapport Layouter:

For at tilføje et nyt udformningslayout, skal du gøre følgende:

1. Klik på Tilføj Ny Rapport ikonet og siden kommer frem:

1. Skriv Rapport Layoutets navn i Rapport name feltet.

2. For hver sektion i rapporten skal du definere hvor mange data, som du vil have præsenteret.

3. For at benytte dette layout automatisk, skal du vælge afkrydsningsfeltet Automatisk Layout.

4. Klik OK

For at fjerne udformningsrapportens layout, skal du vælge det tilsvarende afkrydsningsfelt og klik Slet Valgte

For at ændre udformningslayoutet, skal du vælge dennes titel på listen.

Tilbage

© Jepponet Hosting 2004