Administrering af Subdomæner

Du kan oprettet og administrere Subdomæner fra kontrolpanelet. Ved at klikke på Subdomains ikonet på Domænets Administrationsside, kan du få adgang til subdomænernes administrations funktioner. Administrationssiden for Subdomæner åbnes med en liste over eksisterende Subdomæner, der findes til domænet og tilhørende FTP kontinavne der bruges til at administrere dem:

For at oprette et Subdomæne, skal du gøre følgende:

1. Klik Add New Subdomain. Subdomænets oprettelsesside vil åbne.

2. Indtast subdomænets navn i det tilhørende felt.

3. Vælg den FTP konto bruger, som subdomænet er oprettet til: ejeren af hoveddomænet eller en anden person.

4. Definere FTP login, password og specificere hard disk kvoten, hvis du har behov for det.

5. Tillad de krævede scripts kapaciteter til at blive understøttet på subdomænet.

6. Klik OK.

For at åbne subdomænet som URL i browseren, skal du klikke på på listen over subdomæner.

For at redigere hosting kontoen for subdomænet, skal du vælge subdomænets navn på listen.

For at fjerne en eller flere subdomæner, skal du afkrydse den på listen og klik Remove Selected.