Administrering af Web Brugere

En Web Bruger er en bruger på web serveren. Brugeren bruges til at definere lokalitet for personlige web sider med individuel FTP adgang. Resultat af at oprette en Web Bruger er en undermappe på dit domæne (e.g. domain.com/~webuser).

Oprettelse af en Web Bruger konto

For at oprette en ny Web Bruger konto:

1. Klik på Web Users ikonet på Domænets Administrationsside. Web brugersiden kommer frem.

2. Klik på Preferences ikonet for at konfigurere formatet for Web Bruger adgang. Præferencesiden åbnes.

3. For at tillade Web Brugerens side adgang via URLs såsom webuser@domain.com, skal der krydses i tilhørende afkrydsningsfelt.

Klik OK for at godkende dine ændringer.

1. For at tilføje en Web Bruger, skal du klikke på Add Web User ikonet. Du vil nu blive videreført til Web Brugerens konfigurationsside.

2. Specificer navnet på den nye Web Bruger, Enter og bekræft password for Web Brugeren, specificere Hard Disk kvotaen og vælg de Scripts muligheder der er til rådighed for domænet (hvis der er givet tilladelse).

BEMÆRK

Hver Web Bruger opretter en systemkonto på web serveren, derfor kan man ikke oprette to brugere med identiske navne på samme server.

Brug IKKE citater, mellemrum eller nationale alfabettegn i passwordet. Password længden skal helst være mellem 5 til 14 tegn og passwordet må ikke være det samme som brugerens Login navn.

1. Når du har fuldført alt, skal du klikke OK.

Når du opretter Web Brugere, vil brugernavnet blive vist på en liste på Web Bruger siden.

BEMÆRK

Nye Web Brugere kan få adgang til mappen ved brug af FTP software, ved at indtaste det domænenavn, som Web Brugerens konto er oprettet under og bruge det rigtige web brugernavn og password.

Redigering af Web Brugerens konto Properties

For at ændre Web Brugerens password eller redigere Script mulighederne, skal du klikke på brugernavnet på Web Bruger listen. Dette viderefører dig til Web Bruger Konfigurationssiden. Følg de samme instrukser, der er påført ovenfor.

Sletning af en Web Brugers konto

For at slette en eksisterende Web Bruger, skal du vælge den bruger, som du vil have slettet, ved at afkrydse  feltet ud for brugeren og klikke på Remove Selected. Du vil blive bedt om at bekræfte sletningen, inden sletning af den valgte bruger træder i kraft.