Emne:   Opsætning af e-mailkonti i Microsoft Outlook Express / Outlook

Inden du går igang!

Nedestående vejledning er baseret på opsætning af postmaster@dit-domæne.dk. Såfremt det er en anden konto, der skal opsættes eks. jesper@dit-domæne.dk, erstattes postmaster blot med jesper.

Vælg i menulinien 'Funktioner' og derefter 'Konti'. Herefter kommer en ny menu, hvor du kan tilføje en ny Email konti.

1. Her tilføjer du en ny Email konti via en guide, som er indbygget i Microsoft Outlook.
Tryk på tilføj og vælg derefter post, så går guiden i gang.

Guide Hjælp.

1. Indtast dit navn. Tryk Næste.

2. Indtast din nye Email konto (f.eks. postmaster@test.dk). Tryk Næste.

3. Det første felt A. skal der stå POP3. Ved felt B. skal du skrive følgende mail.dit--domæne.dk. Du skal
indtaste dit domænenavn i stedet for dit-domæne. Ved felt C. skal du indtaste din SMTP, som også er mail.dit--domæne.dk

Tryk Næste.

4. Her indtastes dine login data til din Email konto. I felt A. skal du skrive følgende postmaster/dit-domæne.dk ud for kontonavn på POP-konto. I felt B. skal du skrive dit password.

Tryk Næste og Afslut

© Team Nethosting ApS