Oversigt over DNS opsætning

For at få udspecificeret optegnelserne for DNS zonen for dit domæne, skal du klikke på DNS ikonet på Domænets Administrationsside

Optegnelse over DNS typer

Der er fem typer for DNS:

A = Adresse - Denne optegnelser bruges til at oversætte Hostnavne til IP adresser.

CNAME = Canonical Name - Bruges til at oprette yderligere Hostnavne eller aliaser for domænet.

NS = Name Server - Definere et sammenhæng mellem et givent domænenavn og den navneserver der gemmer informationer for domænet. Et domæne kan hænge sammen med et utal af navneservere.

MX = Mail Exchange - Definere lokaliteten over hvor mail skal afleveres for domænet.

PTR - Pointer - Definere IP adressen og individuelle Hostnavne i domænet. Oversætter IP adresser til Hostnavne.