Brug af Filhåndtering

Når hostingen er konfigureret for domænet, kan du bruge Filhåndtering til at betjene domænefiler og andre oplysninger.

For at få adgang til Filhåndteringsfunktionerne, skal du klikke på File Manager ikonet på Domænets Qdministrationsside. Filhåndteringssiden vil herefter blive åbnet med en oversigt over Rodoplysningsstrukturer og indhold:

• For at gennemse Filmapperne, skal du klikke på ikonet eller Filmappens navn.

• For at tillade at ændre i Filmappen eller en fil, skal du klikke på linket (under Permissions) til den Filmappe eller fil, som du gerne vil ændre. Siden Permissions Settings åbnes, hvor du kan opsætte den ønskede tilladelse til alle brugere. Vælg de ønskede indstillinger ved at bruge afkrydsningsfelterne og klik derefter OK.

• For at ændre navn på en Filmappe eller en fil, skal du klikke på ikonet. En ny side vil åbne, hvor du kan ændre navn på de ønskede Filmapper eller filer. Indskriv det nye navn og klik OK.

• For at kopiere eller flytte en fil eller en mappe, skal du vælge den ønskede fil eller mappe v.h.a. dennes afkrydsningsfelt og klik på Copy/Move. Du skal herefter specificere destinationen for filen eller mappen, som den er kopieret eller ændret til. Herefter skal du klikke Copy for at kopiere eller Move for at flytte.

• For at ændre tidspunkt på en mappe eller en fil, skal du klikke på Touch ikonet. Tidspunktet vil herefter blive opdateret til den nuværende lokal tid.

• For at slette en fil eller en mappe skal du benytte den ønskede fils eller mappes afkrydsningsfelt og herefter klikke på Remove Selected.

• For at Uploade en fil til en nuværende mappe, skal du klikke på Create File og herefter specificere dennes Lokalition. Klik OK.

• For at oprette en fil, skal du klikke på Create File og efterfølgende indskrive filnavnet i feltet, afkryds boksen "html template" og klik OK.

• For at oprette en Submappe, som vil blive placeret i den nuværende mappe, skal du klikke på Create Directory og taste mappens navn i mappenavnsfeltet og klikke på OK.

• For at redigere en fil, skal du klikke på ikonet ud for filen. Vinduet for File Manager´s Editor vil åbne, hvor du kan redigere filen. Når du er færdig med at redigere, skal du klikke Save for at gemme filen, Save and Exit for at gemme og afslutte fil redigeringen, Cancel for at annullere fil redigeringen og vende tilbage til File Manager panelet eller Reset for at se bort fra de ændringer, der er foretaget.

• For at ændre en fil i WYSIWYG Editor, skal du klikke på ikonet udfor filen.

Tilbage

© Jepponet Hosting 2004