Specifikke Funktioner for Plesk Interface

Denne sektion fokuserer på beskrivelsen af Specifikke Funktioner for. Plesk Web-Baseret Interface.

Navigation

Kontrolpanelets Interface er opdelt i to hoveddele. Navigationsvinduet beskæftiger sig med venstre del. I højre side kan du betjene specielle Plesk komponenter, udvalgt fra navigationsvinduet.

• Home genvejen åbner din hjemmeside (også refereret som Domænets Administrationsside), som giver dig adgang til de overordnede administrative funktioner, der er tilgængelig på din konto.

• Sessions genvejen bruges til at administrere de nuværende aktive Usersessions.

• Log out genvejen slutter din kontrolpanelsession.

• Help Desk genvejen bringer dig videre til Help Desk systemet.

Den blå menu bar

Den blå menu bar vises i øverste højre side på skærmen, når du påbegynder din Plesk Session. Linksene viser din aktuelle placering i Plesk systemet. Ved at klikke på Linksene, kan du komme en eller flere niveauer op (afhængig af din placering).

Du kan også benytte Up Level knappen i øverste højre hjørne på skærmen, hvis du ønsker at gå et niveau op eller returnere til den foregående side.

Hjælp

Genvejen til hjælp, der er lokaliseret i navigationspanelet, yder dig kontekst hjælp. Hjælpesiderne vises i separate browser vinduer.

Under genvejen til hjælp er der et felt, der viser en kort kontekst hjælpe tip. Dybest set leverer feltet en beskrivelse af den nuværende skærm eller tilgængelige handlinger. Holder du musepilen over et systemelement eller status ikon vil feltet vise yderligere informationer.

Bearbejdning af liste af objekter

Du kan have et betydeligt nummer af objekter i Plesk systemet. For at kunne gøre arbejde lettere med de forskellige lister af objekter (f.eks. liste medSubdomæner), er der tilføjet et specielt værktøj: Søg og Sortere.

For at søge på en liste, skal man skrive søgeord i søgefeltet og klik Søg. Alle matchende hits vil blive vist på en reduceret liste. For at se hele listen med hits, skal man klikke på Vis Alle.

For at sortere en liste med specifikke parametre i stigende eller faldende orden, skal man klikke på parametres titel i søjle afsnittet. Sorteringsordenen vil blive indikeret af en lille trekant, der vises ved siden af parametres titel.